Ξενοδοχείο στο Λεβίδι
englishελληνικά
Κρατήσεις
Άφιξη
Ημέρες
Δωμάτια
Ενήλικες
 

ATV4FUN

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ POLARIS

Εξερευνήστε το Μαίναλο, ένα βουνό με ιδιαίτερη πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Επισκεφτείτε  το Αρχαίο Θέατρο του Ορχομανού και τους παλιούς νερόμυλους. Ζήστε τη μοναδική αίσθηση της περιπέτειας με τις συναρπαστικές εμπειρίες του off-road, εκτινάσσοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!
Εκτός από τις προγραμματισμένες μας εκδρομές, μην διστάσετε να μας ζητήσετε να διαμορφώσουμε διαδρομές ειδικά χαραγμένες <κομμένες και ραμμένες>στα μέτρα και τις απαιτήσεις της παρέας.
Η ATV4FUN είναι μια εταιρία που ασχολείται με τη διοργάνωση εκδρομών στη φύση. Ανακαλύπτοντας το Μαίναλο και τις γύρω περιοχές , ζώντας καινούργιες εμπειρίες και νέες παραστάσεις στον καθαρό αέρα , έχουμε ως σκοπό την απελευθέρωση από την καθημερινότητα και την αναβίωση της χαμένης εμπειρίας της ανακάλυψης και της ελευθερίας.
Οι εκδρομές απευθύνονται σε έμπειρους καθώς και νέους οδηγούς (απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου) που με την καθαδήγηση των οδηγών της εταιρίας θα γνωρίσουν την εμπειρία των ATV S και θα διασκεδάσουν με ασφάλεια.
Φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός προς το περιβάλλον ακι η διατήρηση της φυσικής ομορφιάς των περιοχών που επισκεπτόμαστε και παρότι η επαφή με τη φύση είναι άμεση, οι διαδρομ΄ς είναι χαραγμένες με προσοχή και συνείδηση. Σας περιμένουμε για να γνωρίσουμε και να ζήσουμε μαζί το ξύπνημα των αισθήσεων.
photo gallery
join us
facebook
twitter
youtube
pinterest
trip advisor
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΛΕΒΙΔΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
TK 220 02
ΝΙΚΟΛAOΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΒΑΓΓΕΡ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TΗΛ: +30.27960-22073
FAX: +30 27960-22062
E-MAIL: info@villavager.gr

MHTE:1246Κ060Α0316401
Ξενοδοχείο στο Λεβίδι
ΚΑΙΡΟΣ  /   ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ  /   ΩΡΑ  /  

© 2017 COPYRIGHT HOTEL VAGER
ALL RIGHTS RESERVED. web promotion
Suppliers                 
ελληνικό πρωινό